verhaaltje over projectjes

U heeft een vraag over kleur. Of het nu gaat om interieur of exterieur, om het schilderen van een enkele kamer of de bouw van een nieuw complex, u bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek.

Mijn uitgangspunt is simpel: je voelt je prettig in een woon- of werkomgeving als die levendig is voor het oog. Het gaat
daarbij om een evenwichtige, subtiele afwisseling waaraan kleur bijdraagt als hij wordt afgestemd op vorm, directe omgeving, culturele betekenis en persoonlijke smaak.

Een analyse van deze factoren biedt u een houvast bij de eerste uitwisseling van idee├źn. Vervolgens werk ik enkele hoofd-
lijnen uit in een kleurenplan, en daarna kan dit aangevuld worden met een kleurenwaaier. Het uiteindelijke kleurontwerp werken wij stap voor stap samen uit.

Ik geloof in het belang van de samenhang tussen het deel en het grotere geheel, in de mogelijkheid om een geheel te doen ontstaan dat meer is dan de som der delen. Daarom richt ik mij in de eerste plaats op de brede context en werk ik toe naar een kleuradvies dat voldoet aan uw wensen en tegelijkertijd bijdraagt aan de kwaliteit van het grotere geheel.